We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Blog

De vazen van Des Pots

ALLES BEHALVE ALLEDAAGS!

Op zoek naar unieke potten, vazen en woonaccesoires? Dan is het gerenommeerde merk Des Pots zeker iets voor jou! Echte smaakmakers herkennen direct het design van de meester. De collecties van Des Pots zijn gedurfd, artistiek en buitengewoon exclusief.


EEN INTERNATIONAAL BEFAAMD MERK

In de afgelopen jaren is Des Pots uitgegroeid tot een internationaal befaamd merk gespecialiseerd in artistieke potten en vazen. Het aantal verkooppunten van Des Pots in Nederland blijft beperkt. Dat kan ook niet anders: de collecties zijn altijd in een beperkte oplage leverbaar.

SCHITTERENDE HANDGEMAAKTE CREATIES

Je herkent het werk van Des Pots aan de natuurlijke vormen en materialen. Met de grootste zorg en aandacht wordt glas, keramiek, metaal, hout en schelpen parels tot schitterende creaties vervaardigd. De eigenzinnige collecties van Des Pots worden in eigen beheer ontwikkeld. Uiteindelijk worden de handgemaakte producten in kleine ateliers in Europa en Azië samengesteld.

Bron: www.flowerfeldt.com

Leave your thought