We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Planten

& bloemen

Wij hebben diverse bloemen en planten voor uw woning of onderneming. Bekijk ons online aanbod voor de nieuwste aanbiedingen!
Interieur
Wij hebben een ruime keuze aan interieur artikelen die zorgen voor een warm en comfortabele woonervaring.
Bloemenabonnement
U bent aan het juiste adres voor uw wekelijkse bloemen- of plantenverzorging binnen of voor uw organisatie. Neem gerust contact met ons op voor meer info!
Cadeau
U wilt een familielid of iemand naast u verrassen, kijk op onze webshop voor alle producten die wij aanbieden

klanten over ons

-wij houden van onze klanten-
Voor onze stand op de RDA beurs in Keulen heeft Bruntink Bloemen een indrukwekkend bloemstuk gemaakt. Ons verzoek voor een spektakel stuk met Hollandse uitstraling werd helemaal waargemaakt. Op de toerismebeurs trokken we hier veel aandacht mee en was een veel gefotografeerd object.
Michiel Faulhaber Keukenhof

Hoe trakteer je jezelf…

Ik woon nog niet zo heel lang in Maarssen, maar ik was direct prettig verrast door de bloemenwinkel op de Plesmanlaan. Eigenlijk ben ik al heel lang gewend om altijd bloemen in huis te hebben, ook als daar niet een aanleiding voor is. Het is fijn om bij jullie binnen te komen en zo prettig en persoonlijk aangesproken en geholpen te worden. Wendy en Anouk, jullie verstaan je vak!
Janneke Braun Bloemen

van onze blog

-volg onze wekelijkse nieuwsitems-

Mooie Brynxz Collections kandelaar met kaars in de aanbieding

Spaar nu voor unieke Brynxz kandelaar met kaars! Bij inlevering van 200 piggy spaarpunten ontvangt u maar liefst €10,00 korting.…
/ Read more

Prachtige rozen uit Ecuador

•• ECUADOR ROZEN •• In Ecuador worden de rozen gekweekt op grote hoogte. De korte dagen met veel zon en…
/ Read more

Tillandsia

🌿🌿 TILLANDSIA 🌿🌿 WIST U DAT ; Tillandsia luchtplanten zijn eigenlijk de acrobaten onder de kamerplanten. In de natuur groeien…
/ Read more